OneCoin Review: OneLife.eu is een oude crypto-scam – ScamWarning

OneCoin

OneCoin is meer dan een cryptobedrijf. Het is een prominente naam geworden in de branche die zijn positie heeft verstevigd door slimme marketing. Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat deze crypto-zwendel een van de grootste volgers en leden in de branche heeft. In 2016 beweerde het bedrijf dat het ongeveer € 4 miljard waard was. Het bewijst hoe beroemd deze zwendel is geworden.

Bij zijn lancering OneLife.eu beweerde een Bitcoin-moordenaar te zijn en had plannen om ‘s werelds toonaangevende cryptocurrency te worden. Ze hebben echter nooit een verband gehad met Bitcoin. In feite werken ze als niets anders dan een gewoon piramidespel. Ondanks alle aantijgingen en internationale berichtgeving over de authenticiteit van het bedrijf, loopt het nog steeds en blijft het alle aanklachten ontkennen. De oorspronkelijke oprichter van de OneCoin, dr.Ruja Ignatova, staat nu bekend als de zwendelkoningin en de FBI zoekt haar sinds 2017.

Wat is OneCoin?

Onelife.eu beschrijft OneCoin als een digitale valuta die is gebaseerd op cryptografie en ontwikkeld via mijnbouw. Elke munt is uniek, net als elke papieren rekening. Het bedrijf beweert een beperkt aantal One Coins te hebben om inflatie en fraude te voorkomen. Omdat de cryptocurrency niet tot een specifiek land of centrale bank behoort, verandert de waarde van de munt afhankelijk van bruikbaarheid en vraag en aanbod.OneCoin

Een slimme manier waarop deze zwendel nog steeds werkt, is door zichzelf te verklaren als een hele bedrijfsorganisatie in plaats van een cryptocurrency. Het moedigt de leden aan om educatieve pakketten van OneLife.eu te kopen tegen de prijzen tussen € 100 en € 120,000. De investeerders krijgen tokens die ze kunnen gebruiken om munten en zelfs een paar andere cryptocurrencies te minen.

Andere mogelijkheden

OneLife.eu noemt de volgende kenmerken van het bedrijf:

  • Leden kunnen DApps – OneLife Mobile App Developer – gebruiken om apps te maken met behulp van de munten.
  • Blockchain-netwerk kan de KYC-documenten opslaan.
  • De organisatie is van plan om een ​​schaalbare blockchain-oplossing te lanceren om de enorme hoeveelheid betalingen te accepteren.
  • Het richt zich op B2B-bedrijven voor eenvoudige transacties in de vorm van digitale betalingen.

Piramideschema

De bedrijfsstructuur lijkt sterk op elk ander piramidespel waarin de mensen op de lagere niveaus moeten betalen aan die op de hogere niveaus. Het beweert een modern platform te zijn voor het hosten en vermarkten van de munten. Gelieerde ondernemingen zijn de belangrijkste fondsengeneratoren voor het bedrijf omdat ze mensen ertoe brengen om commissies te doen.

Lokale organisaties en partners promoten OneCoin zelfs vandaag nog. Daardoor is het over de hele wereld een bekende naam geworden. Sommige promotors hebben enorm veel geld verdiend door het bedrijf te promoten, zonder te beseffen dat gewone leden en aangesloten maatschappijen uiteindelijk financiële verliezen lijden.

Azië, met name China, heeft een enorme groei van investeringen in OneCoin gezien. Het heeft zelfs kantoren in Dubai. De leden promoten de zwendel door te zeggen dat de visie van OneLife.eu is om de wereld en de crypto-industrie te veranderen. Webinars en zware promotie op sociale media trekken nog steeds een groot aantal mensen deze zwendel aan.

Oprichter van OneCoin

Zelfbenoemde cryptokoningin, dr.Ruja Ignatova, is de oorspronkelijke oprichter van OneCoin. Ze richtte het bedrijf op in 2014. Ze werd al snel beroemd dankzij haar covers in gereputeerde tijdschriften als Forbes Bulgaria. Kort daarna raakte de organisatie verwikkeld in talloze controverses. Er werd gemeld dat Ruja diploma’s had vervalst aan de Universiteit van Oxford.

Na een grondig onderzoek verklaarden de Amerikaanse autoriteiten dat OneCoin een enorme fraudeur was. Ruja staat op de meest gezochte lijst van de FBI en is sinds 2017 op de vlucht.

Oprichter van OneCoin

Werking van OneCoin Scam

Uit de allereerste documenten en informatie die beschikbaar zijn over de OneCoin, is het duidelijk dat ze zich altijd wilden richten op mensen die niet veel kennis hadden over de cryptocurrency. Ze gebruiken complexe terminologieën op hun website om verfijnd en authentiek te klinken.

? *** Wil je een bijverdienste verdienen met een stabiel crypto-investeringsplatform dat duurzame maandelijkse opbrengsten genereert? Krijg dit: u kunt nu stabiele winstmarges behalen dankzij een nieuwe, innovatieve manier om in crypto te investeren. Opbrengstknooppunten is het antwoord dat u nodig hebt om een ​​behoorlijke winst te maken met investeringen in cryptocurrency, of u nu een beginner of professional bent in de crypto-ruimte. Een verhuurprogramma met meerdere niveaus is wat Yield-knooppunten naar de tafel brengen. Master-knikken is de avant-garde van het genereren hoge ROI dankzij de vindingrijkheid van Stefan Hoermann en zijn team. Met master-knikken investeert u en laat het platform de rest voor u doen. Wat is hoofdknikken? Het is geen HANDEL. Het is een nieuwe manier om inkomsten te genereren door technologie te bieden die steunt op een ‘proof of stake’-benadering. Yieldnodes beheert deze crypto-master-nodes en optimaliseert complexe strategieën om ervoor te zorgen dat leden winst maken. Opbrengstknopen geeft prioriteit aan uw veiligheid door nauwkeurige investeringsopties te bieden. Leden krijgen bescherming tegen externe verliezen of onvoorziene veranderingen in marktomstandigheden. Dit is op geen enkele manier een plan om snel rijk te worden​ zodra u geld stort; je moet wachten tot de opbrengsten volwassen zijn. Yieldnodes biedt een bewezen, innovatieve en veilige manier om een ​​hoog rendement op uw investering te behalen met cryptomasterknooppunten. Met slechts een minimale storting van € 500, je bent klaar om te gaan! Met een minimale contractduur van zes maanden geeft het gebruikers de kans om master-noding volledig te ervaren. Door lid te worden van Yieldnodes, je maakt kans op elke maand 5 tot 15% verdienen. Als je je nog steeds afvraagt ​​of dit een veilige optie is, kun je het contract op elk moment opzeggen. Geloof ons niet alleen op ons woord, ze worden ook beoordeeld met 4.8 uit 5 op TrustPilot door gebruikers zoals jij, dus voel je vrij om ze later te bekijken. Voor degenen die willen meedoen en hun investeringsstrategie willen upgraden, Yield Nodes is de oplossing.

Klik hier om u vandaag nog aan te melden bij Yieldnodes

PS: YieldNodes is 100% geverifieerd door Scamwarning.org.

Ze beloven bijvoorbeeld alle functies te bieden die een gewone bank heeft. Ze beweren dat mensen via hun smartphones toegang zullen hebben tot de munten, zolang ze een internetverbinding hebben. Social media marketing heeft een grote rol gespeeld in de populariteit van deze zwendel. Tegen 2016 werd beweerd dat het bedrijf 2 miljoen gebruikers had. In 2017 was dit aantal ongeveer 3 miljoen. Na 2017 werd er geen officieel aantal gebruikers vrijgegeven door OneLife.eu.

De meeste van deze claims zijn onjuist gebleken. OneCoin heeft veel rechtszaken verloren. De Amerikaanse rechtbanken hebben bijvoorbeeld de belangrijkste advocaat van het bedrijf schuldig bevonden aan het bestendigen van leugens over het bedrijf en het verbergen van de eigendom van het bedrijf.

Educatieve pakketten

OneLife.eu heeft veel geld verdiend met hun educatieve pakketten. Gebruikers kopen deze pakketten om mijntokens te verkrijgen. Interessant is dat deze pakketten OneCoin nergens in de pakketdetails vermelden. Het bedrijf heeft een actieve website en YouTube-kanaal waarmee het verklaringen blijft vrijgeven over de vermeende authenticiteit van het bedrijf. Ze gebruiken zelfs bots om de video’s, artikelen en blogposts die deze enorme zwendel proberen bloot te leggen, naar beneden te stemmen.

Hoewel OneCoin een erg populair cryptocurrency-bedrijf is, moet u er rekening mee houden dat het een eenvoudig piramidespel gebruikt om mensen op te lichten. U moet uw investering niet in dergelijke bedrijven verspillen. In plaats daarvan zou u dat moeten doen investeren in crypto cloud-mijnbouwbedrijven die betrouwbare en betrouwbare diensten bieden die u daadwerkelijk kunnen helpen om wat goed geld te verdienen.

Blockchain-oplichting

Het grootste deel van deze zwendel is dat OneLife.eu geen blockchain heeft. De mining-tokens die het aan zijn leden levert, zijn volkomen nutteloos. Bovendien beweert OneLife.eu dat het de eerste OneCoin in 2015 heeft gedolven.

In 2018 werd echter vrij duidelijk dat het platform niet eens een blockchain had. Het bedrijf vertrouwde op een Japans wervingsbedrijf om een ​​blockchain te bouwen. Het bedrijf heeft deze informatie echter niet vrijgegeven. In plaats daarvan logen ze continu tegen de gebruikers dat ze een nieuwe blockchain hadden gelanceerd.

OneLife.euDe nieuwe leden krijgen te horen dat een wachttijd van drie tot zes maanden nodig is voordat OneCoin-mijnbouw plaatsvindt. Ondanks dat ze beweren een gedecentraliseerd systeem te zijn, is het begrijpelijk dat het netwerk door een gecentraliseerde database liep. Uiteindelijk bleek dat de SQL-database de server van het bedrijf was. Het is belangrijk op te merken dat SQL-databases geen blockchain-netwerk kunnen beheren.

Prijzen van OneCoin

Blockchains zijn bedoeld om over het hele netwerk te worden gedecentraliseerd voor cryptotransacties en eenvoudig beheer. Met een gecentraliseerd systeem is het duidelijk dat OneLife.eu wijzigingen kan aanbrengen wanneer ze maar willen. Dergelijke wijzigingen omvatten het wijzigen van de prijs van de cryptocurrency en zelfs het verwijderen van de details van de transactie.

Het goedkoopste pakket van de OneCoin is € 110, -. Aan de andere kant heeft het grootste pakket de prijs van € 228,000. Bovendien kun je de munten alleen kopen via hun officiële website – OneLife.eu. Er is geen ander platform om het te verhandelen of te kopen.

Is OneCoin een scam?

Absoluut! Het lijdt geen twijfel dat OneCoin een langlopend bedrijf is dat elke dag een groot aantal mensen oplicht. Je mag geen slachtoffer worden van hun tactieken. Het maakt niet uit hoe populair of hoe groot een bedrijf is; je moet altijd grondig onderzoek doen naar een cryptocurrency-bedrijf voordat je erin investeert.

Om u tijd te besparen bij het zoeken naar legitieme cryptobedrijven, hebben we al een lijst van crypto cloud-mijnbouwbedrijven. Deze organisaties zijn authentiek en u kunt ze voldoende vertrouwen met uw geld. In tegenstelling tot wat OneLife.eu biedt, bieden Crypto-cloudminingbedrijven u echte opties om cryptocurrency te delven en geld te verdienen.