All you can eat Enschede | Ginza

All you can eat Enschede

Ginza is een all-you-can-eat restaurant, waar u zowel sushi als vlees van de grill kunt krijgen. U geniet bij ons van de meest uiteenlopende gerechten, waardoor het voor iedereen geschikt is. Of u nu wilt genieten met uw vrienden of gezellig met zijn tweeën. Bij ons kunt u onbeperkt eten en drinken voor een zeer scherpe prijs. Dus bent u op zoek naar een all you can eat restaurant in Enschede? Dan bent u bij Ginza aan het juiste adres.

Over Ginza

Ginza werkt volgens een vernieuwd all-you-can-eat concept. Dit houdt in dat alle tafels bij ons zijn voorzien van een tablet. Via dit tablet kunt u heel gemakkelijk uw eten en drinken bestellen, wat wij vervolgens bij u komen brengen. Hierdoor hoeft u dus niet zelfs in de rij te staan en kunt u met het gehele gezelschap tegelijkertijd eten.

Tarieven

U kunt niet alleen bij Ginza terecht voor een diner, maar ook wanneer u wilt lunchen heten wij u graag van harte welkom. Onze tarieven zijn via deze link op onze website terug te vinden.

Menukaart bekijken

Wilt u graag weten wat wij u te bieden hebben voordat u bij Ginza reserveert? Bekijkt u dan eens onze uitgebreide menukaarten, om te kijken of het u bevalt. Vindt u de menukaart er veelbelovend uit zien? Reserveer dan vandaag nog via het online reserveringsformulier. Heeft u nog vragen of speciale wensen? Schroom dan niet en neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op.