Fast Company Group | Communicatie, Design, Internet, Apps en Video

Als je gekozen wilt worden, moet je boven het maaiveld uitkomen

Als je gekozen wilt worden, moet je boven het maaiveld uitkomen

Welkom bij Fast Company Group Stap in en bekijk onze creatieve mogelijkheden

De Nederlandse taal verandert de laatste jaren in rap tempo. Niet zozeer in de spreektaal, maar de teksten op websites en met name in de Social Media gaan een geheel eigen weg. Dat vereist een nieuwe manier van denken. Een uitdaging die de Fast Company tekstdichters met open armen zijn aangegaan. Een formeel persbericht, een scherpe analyse, heldere webcontent of een actuele hashtag? Onze copywriters zitten startklaar om hun vingers over het toetsenbord te laten dansen. Uiteraard full speed, want de houdbaarheid van nieuws is beperkt!

Of wij nu een website of een app bouwen, een brochure of een flyer vormgeven, een logo of een visitekaartje ontwerpen, wij zorgen er altijd voor dat het eindresultaat in een prachtig jasje gepresenteerd wordt. Bij ons geen massaproductie, maar altijd een op maat gemaakte uitvoering van de wensen van onze opdrachtgevers.

 

laptop breekt

We zijn niet bang voor verandering

We omarmen nieuwe ontwikkelingen

 

 

 

 

 

Onze websites werken op alle moderne browsers.

Elke website die wij bouwen moet voldoen aan strenge eisen. Pas wanneer een lange checklist voorzien is van groene vinkjes gaat de site online. Search Engine Optimalisation is daarvan uiteraard een belangrijke component.