Gaston

VERMITS WIJ UITSLUITEND WERKEN MET SUPERVERSE PRODUCTEN EN WEGENS HET BEPERKT AANTAL PLAATSEN VRAGEN WIJ U ENKELE DAGEN OP VOORHAND TE RESERVEREN. OP VRIJDAG-EN ZATERDAGAVOND IS DE KEUKEN OPEN VANAF 18U30. OP ANDERE DAGEN KAN U BIJ ONS TERECHT MET EEN GEZELSCHAP VANAF 6 PERSONEN. WIJ HETEN U ALVAST WELKOM IN EEN HUISELIJKE SFEER.

Gaston is een restaurant in hartje Lier. Onze huiskamer met open keuken leent zich uitstekend om gezellig te tafelen met twee of met vrienden, een samenkomst met collega’s of een familiefeestje in privésfeer. Bij mooi weer kan je terecht op het gemoedelijke en rustige stadsterras. Men waant zich bijna op vakantie.

De keuken is eigentijds klassiek waarbij verse seizoensproducten een belangrijke rol spelen en met een twist van foodsharing. Het concept is simpel : alle gerechtjes worden op tafel gezet om samen te delen. Wij werken met een vast menu dat maandelijks verandert. Een wijziging in het menu is altijd bespreekbaar als U ons enkele dagen op voorhand verwittigt.

 

Neem gerust een kijkje op de website en ontdek de menu’s voor de komende maanden.