Restaurant REX, Hilversum: Walhalla voor de Street food lover! | Freshhh

Al 10 jaar is Restaurant Rex dé hotspot van Hilversum. Waar mensen eerst samenkwamen voor filmpremières kunnen zij nu genieten van een heerlijk diner, cocktails en een heerlijk avondje uit in de bijbehorende Club Rex. Toen wij een bezoekje hebben gebracht, hebben wij kennis gemaakt met de heerlijkste streetfood gerechtjes van over de hele wereld!

Restaurant REX

Het gebouw van REX staat al vanaf 1935 op de Groest in Hilversum, niet gek dat het tijd voor verandering is dus! Uiteindelijk vond de eigenaar, Marco van Velthooven, dat er veranderingen moesten plaatsvinden. In de 3 weken dat het restaurant gesloten is geweest, heeft REX een modernere twist gekregen. Van interieur tot menu, alles is in een nieuwe jasje gestoken! Het nieuwe interieur van REX kun je alles behalve saai noemen, er is sprake van een combinatie tussen Art deco met een vleugje Miami. Hierdoor is het restaurant ontzettend kleurrijk en heeft het een nóg gezelligere sfeer. De ronde, marmeren tafels met fluwelen zetels lenen zich perfect om met een grotere groep vrienden of familie te eten. Voor de lekkerste cocktails kun je na het diner of gewoon tijdens de borrel aanschuiven aan de U-vormige bar.

 

 

What’s on the menu?

Het menu van Rex is ontzettend uitgebreid. Door de ruime keuze aan streetfood lijkt het net alsof je op wereldreis bent. Of je nu zin hebt in Mexicaanse taco’s, Japanse dumplings of de ‘Famous steak’, er is voor ieder wat wils! Ook voor de vegetariërs onder ons zijn er genoeg heerlijke gerechtjes om uit te kiezen. Gelukkig krijg je ook de kans om van zoveel mogelijk gerechtjes te proeven. Door de kleine porties van de gerechtjes kun je er meerdere rondes over doen om alles wat jou lekker lijkt te proeven. De gerechten kun je met elkaar delen, zodat je van nog meer verschillende lekkernijen kunt genieten. Vooral de taco pesca van de ’taco fiesta’ was echt een aanrader! Ook zijn al deze gerechten super inspirerend om zelf ook eens thuis uit te proberen. Zelf zou ik waarschijnlijk als eerste de dumplings uitproberen, want deze hebben namelijk heerlijk gesmaakt! Ben je benieuwd naar al dat andere lekkers? Op de menukaart van REX kun je uitgebreid een kijkje nemen naar wat er allemaal nog meer is.

 

Restaurant REX
Hilversum
Groest 23, 1211 CZ
T. 035-631 9529
www.rexhilversum.nl

Meer hotspots

Restaurant REX, Hilversum: Walhalla voor de Street food lover!

Restaurant REX, Hilversum: Walhalla voor de Street food lover!

Wil jij ook zo’n tof interieur net als REX? Check dan deze Musthaves kortingscode!