Restaurants voor de iftar | I amsterdam

Restaurant Mesken

Buffet Restaurant Mesken is iedere dag tijdens de Ramadan tot 00:00 geopend. Hier kun je onbeperkt eten van het buffet; met soepen, rijst, patat, grill-gerechten, salades, warme maaltijden en desserts. Liever iets van de kaart bestellen? Dat kan natuurlijk ook.

Restaurant Mesken | Sumatrastraat 35

Marhaba

CouscousMarhaba betekent in het Nederlands welkom. Dat ben je hier zeker tijdens de ramadan. Hier kun je genieten van de Marokkaanse keuken, een van de meest diverse keukens ter wereld. Met drie vestigingen in Oost, West en Slotervaart ben je altijd wel in de buurt.

Marhaba | Bos en Lommerweg 143 & Eerste Oosterparkstraat 123 BG & Johan Huizingalaan 87

Restaurant Mozo

TajineIedere dag vanaf 20:00 kun je online reserveren voor het iftar menu van Restaurant Mozo. Denk aan een Harirasoep of hummus vooraf, een keuze uit 8 specialiteiten als hoofdgerecht waaronder verschillende tajines of een traditioneel pasteitje met kip en 5 verschillende dessert om de maaltijd mee af te sluiten. Neem het menu alvast goed door van tevoren, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Restaurant Mozo | Van Woustraat 89

Du Maroc

Bij Du Maroc kun je tijdens de ramadan terecht voor een heerlijke iftar. Wat er precies opstaat is nog even geheim, maar er is ongetwijfeld voor iedereen iets lekkers te vinden. Het restaurant is speciaal voor de vastenmaand van 16:30 tot 22:30 geopend.

Du Maroc | Comeniusstraat 513

IJskoud de Beste

IJssalonNa een hele dag vasten kun je vast verlangen naar een ijsje. IJskoud de Beste in Amsterdam-Noord is doordeweeks tot 00:00 geopend en in het weekend zelfs tot 02:00. Speciaal tijdens de ramadan staat de smaak Baklava op het menu.

IJskoud de Beste | Meeuwenlaan 331