Stratis verwachting, wat gaat de Stratis crypto doen?

Stratis heeft het doel om de
Blockchaintechnologie toegankelijk te maken voor iedere organisatie. De
gebruiksvriendelijkheid van Stratis maakt het project erg populair onder
Blockchainfanaten.

In dit artikel kijken we waarom Stratis zo populair is en hoe het gaat met de STRAT koers. Daarnaast gaan we verder in op het nut van de Stratis coin en de factoren die je kunnen helpen bij het opstellen van een goede Stratis verwachting voor de toekomst. Wat gaat de Stratis crypto doen?

Wat is Stratis?

Stratis maakt het mogelijk voor ondernemingen om
eenvoudig applicaties te maken op private blockchains. Het is een
ontwikkelingsplatform die door het Stratis API-framework organisaties in staat
stelt hun eigen creatie van Blockchains te versnellen. Hiernaast zorgen ze
ervoor dat het ontwikkelen van een Blockchain zo eenvoudig makkelijk mogen
gedaan kan worden.

Stratis richt zich voornamelijk op de financiele
ondernemingen, maar elke onderneming zou in principe Stratis kunnen gebruiken.
Zo werken ze bijvoorbeeld samen met Earth Twine, een visbedrijf.

Het aspect dat STRAT zo revolutionair maakt is
dat de blockchain applicaties geprogrammeerd kunnen worden met C# en dat ze
gebruik maken van het Microsoft.NET framework.

Wanneer een onderneming een applicatie wil bouwen op het Stratis netwerk dan maken ze dat op een sidechain. Dit stelt bedrijven in staat om hun eigen applicatie te bouwen zonder dat ze zich zorgen moeten maken over de blockchain-infrastructuur. Dit is namelijk Stratis zijn zorg.

Elke transactie die op een sidechain plaatsvindt, heeft geen effect op de blockchain van Stratis zelf. Hierdoor voorkomt Stratis lange wachttijden voor transacties. Ethereum heeft hier bijvoorbeeld veel problemen mee gehad. De hoeveelheid transacties die ze op hun netwerk te verwerken kregen door de vele ICO’s zorgde voor lange wachttijden.

Blijft Stratis zich doorontwikkelen en zorgen ze ervoor dat meer ondernemingen zich aansluiten op hun netwerk dan kan dit erg gunstig uitpakken voor de Stratis koers verwachting.

Wat doet de Stratis koers?

De Stratis coin (ticker STRAX, voorheen STRAT) is in eerst instantie verkocht via een token sale gehouden in 2016, nog voor de grote ICO boom. Een Stratis crypto werd toen verkocht voor $ 0,0073. De actuele Stratis koers staat op een waarde van $ 0.747355.

Als we de koers bekijken op coinmarketcap zien we dat de token al even genoteerd staat. Vanaf 15 augustus 2016 konden crypto investeerders de STRAX coin kopen op de open markt, destijds voor zo’n $ 0,014. We zien de eerste écht grote stijging terug in de bull markt van 2018.

Hoogste punt uit de historie staat op een waarde van $ 22.77 (January 8, 2018). Dat is inmiddels zo’n 1673 dagen geleden. Er is iets minder dan 1 miljoen dollar opgehaald tijdens de token sale en inmiddels staat de marketcap op een totale waarde van $ 104,419,268. Met die waarde staat Stratis op plek 272 van grootste crypto projecten.

 • Zoom

 • Hour

 • Day

 • Week

 • Month

 • Year

 • All Time

 • Type

 • Line Chart

 • Candlestick

Wat is de Stratis verwachting 2022 – 2027?

Het team van Stratis heeft veel invloed op de STRAT koers. Gelukkig bestaat het team uit experts op het gebied van Blockchain en de programmeertaal C#. Deze programmeertaal is relatief makkelijk te begrijpen en staat in de top 5 van meest gebruikte talen.

Stratis biedt ook de mogelijkheid voor bedrijven om ICO’s te starten. Hierdoor gaan ze de strijd aan met Ethereum die dus problemen ondervindt met de transactiesnelheid. Het klinkt als een logische stap aangezien de ondernemingen die een ICO starten ook meteen de Stratis sidechain kunnen gebruiken die vele malen sneller is dan zijn concurrent.

Dit zorgt ervoor dat Stratis meer gebruikt gaat
worden waardoor dus ook de STRAT koers omhoog kan schieten.

Stratis maakt gebruikt van het Proof of Stake consensus algoritme. Dit betekent dat wanneer jij jouw gekochte Stratis bewaard in hun eigen wallet (Stratis Core) je automatisch STRAT coins maakt. Hierdoor help jij Stratis en zorg je voor een passief inkomen.

Er zijn veel andere Blokchain bedrijven die hetzelfde
doen als Stratis. Of ze uiteindelijk de grote jongen blijven die ze nu zijn is
de vraag die door de toekomst wordt beantwoord, maar met een sterk management
en veel expertise op dit gebied ziet het er positief uit. Bovendien is de markt
zo enorm groot dat meerdere Blockchainbedrijven kunnen blijven bestaan.

Houdt STRAT de concurrentie in de achteruitkijkspiegel en weten ze erin te slagen ondernemingen naar hun platform te trekken dan zal dit goed uitpakken voor de STRAT koers en leidt dit tot een hoge Stratis crypto verwachting.

* Currency in USD

Historical Price for Stratis

OpenCloseHighLowVolume

Waar Stratis kopen?

De STRAT coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de STRAT koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van STRAT.

BitvavoOnze aanrader! De beste keuze in NL, de laagste handelskosten en eenvoudig in gebruik. Koop binnen enkele minuten je cryptocurrency en profiteer van de welkomstbonus na je inschrijving!Bezoek de websiteeToroGrootste social trading platform ter wereld! Handel mee met de experts en denk nooit meer na over je trading strategie. 60+ crypto en een gratis DEMO account tot $ 100.000 om te proberen!Bezoek de website

Het laatste Stratis nieuws

Hopelijk heb ik je op deze pagina iets meer kunnen vertellen over de belangrijke factoren die je kunt overwegen bij het opstellen van de Stratis verwachting. De use-case en het doel waarop het project zich richt zijn allemaal zeer belangrijk. De laatste bron van informatie is het Stratis nieuws.

Door dit goed te volgen zie je namelijk snel welke kant het project op gaat en hoe actief het team nog is. Dit laatste kun je het beste controleren op de twitterpagina.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • ? Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A – Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • ? Crypto parels. Een duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • ? eToro social trading. Handel mee met de pro’s zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • ? Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • ? Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.