Travala.com AVA token stijgt 400% na grote aankondigingen en notering op Binance

Travala.com, een online reisboeking-platform, begint een naam voor zichzelf te maken in de cryptocurrency-wereld. Het bedrijf heeft onlangs een aantal grote aankondigingen gemaakt en de koers van Travala’s eigen token is hard aan het stijgen.
Ten eerste kondigt Travala op 6 augustus aan dat het een miljoen woningen heeft toegevoegd aan het reisplatform. De woningen staan verspreid over 195 landen en klanten kunnen ze boeken met traditionele betaalmethoden of met cryptocurrencies.

Ten tweede is Travala gaan samenwerken met het Aziatische Agoda. Hierdoor werden onlangs meer dan 2,2 miljoen hotels toegevoegd aan het reisplatform.
Klanten kunnen bij Travala met meer dan 30 verschillende cryptocurrencies betalen als Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) of Travala’s eigen token: AVA.

Op 5 augustus werd de AVA token genoteerd op de grote cryptocurrency-exchange van Binance.

De koers van AVA is sinds 20 juli aan sterke stijging begonnen. Op 31 juli dipte deze even, maar op 5 augustus schoot de prijs weer hard omhoog. Op 20 juli lag de prijs nog rond $0,42, op 6 augustus staat deze op ongeveer $2,25, een toename van meer dan 400% in een week.
Travala meldde ook onlangs in een maandelijks rapport dat het bedrijf een recordbedrag van $437.000 aan omzet heeft binnengehaald in de maand juli. Meer dan 60% van alle boekingen zouden met cryptocurrencies betaald zijn.