VDS Horeca makelaars | Restaurant aan de Bierkade

Dit object aan de Bierkade heeft een groot terras in de zon aan het water. De keuken is compleet en goed onderhouden. Via de zijingang kunnen goederen aangeleverd worden, daarnaast is deze ingang ideaal voor het bezorgen en afhalen.

Dit object heeft een groot terras aan de kade met ongeveer 40 zitplaatsen, aan de gevel kunnen nog eens 6 zitplaatsen worden gerealiseerd. Daarnaast is er zelfs de mogelijkheid voor het plaatsen van een terras bak op een van de parkeerplaatsen voor de onderneming. 

De Bierkade is ingesloten tussen twee hoofdwegen van het Hollands Spoor naar het centrum van Den Haag. De ene route is de wandelroute, de andere de route waar de trams langs rijden.

De Bierkade en omgeving worden herzien door de Gemeente Den Haag. Al deze investeringen hebben tot gevolg dat de buurt een grote ontwikkeling doormaakt, waarbij horeca een belangrijke spil is. Het onlangs geopende Amare is op nog geen 10 minuten loopafstand.

In het rijtje zitten verschillende restaurants, een hostel en om de hoek een hotel. Het bekende Amare heeft onlangs zijn deuren geopend en is op nog geen tien minuten loopafstand gevestigd, zo ook het Pathé.

Een nieuwe ondernemer kan de deuren openen 7 dagen in de week van ‘s ochtends 07.00uur tot ‘s avonds laat. Er is een vergunning categorie 2 afgegeven.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. In algemene zin houden onze advertentieteksten geen rekening met de R.I.V.M.-regelementen aangaande Covid-19.